Svet 2

23.04.2024.

7:50

Policija uhvatila lopova i usledio je šok: Pa to je...

Senatorka američke savezne države Minesote Mikol Mičel (49) iz grada Vudberi uhapšena je zbog sumnje da je izvršila provalu u kuću, saopštila je policija okruga Detroit Lejksa.

Izvor: Tanjug

Policija uhvatila lopova i usledio je šok:  Pa to je...
Profimedia

Podeli:

Dispečeri su dobili poziv u ponedeljak oko 4.45 ujutro od vlasnika kuće, koji je prijavio da je "u toku provala u objekat", a policija je stigla na lice mesta i uhapsila Mičel, prenosi ABC njuz.

Nije poznato da li je Mičel angažovala advokata, a uhapšena je dok Senat ima pauzu u zasedanju do utorka zbog praznika Pasha.

Kako navodi ABC njuz, njeno hapšenje došlo je u nezgodnom trenutku za demokrate u Senatu, koji imaju prednost od jednog senatora nad republikancima, pa bi njeno odustvo moglo da bude problem prilikom usvajanja nekog zakona ako izostane dvostranačka podrška.

Mičel je pre nego što je 2022. godine izabrana za senatora radila kao meteorolog pri američkoj vojsci, kao i za TV KSTP i Javni radio Minesote.

Ona i dalje ima rang potpukovnika u vazdušnoj Nacionalnoj gardi i komandant je meteorološke jedinice.

Maćeha Mičel živi u istom bloku kuća u Detroit Lejksu, u kojem je senatorka uhapšena, navodi ABC njuz.
 

Podeli:

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: