Region 0

18.04.2024.

13:53

Specijalna emisija "Dani sloge" u 17 h na TV Prva: Tema – pokušaj usvajanja re­zo­lu­ci­je o Sre­bre­ni­ci

Specijalna emisija "Dani sloge", posvećena novom pokušaju usvajanja rezolucije o Srebrenici u Ujedinjenim nacijama, biće na programu Televizije Prva u četvrtak 18. aprila u 17 h.

Izvor: B92

Specijalna emisija "Dani sloge" u 17 h na TV Prva: Tema – pokušaj usvajanja re­zo­lu­ci­je o Sre­bre­ni­ci
TV Prva

Podeli:

Voditeljka Televizije Prva Marija Savić Stamenić će sa gostima u studiju razgovarati o tome kako se Srbija i Republika Srpska bore protiv tog pokušaja i da li smo u toj borbi složni, kao i zašto se rezolucija ponovo predlaže baš sada i kakve su njene istorijske i međunarodne posledice.

Gosti u studiju kod Marije Savić Stamenić biće vršilac dužnosti prvog potpredsednika Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, predsednik Nezavisne međunarodne komisije za utvrđivanje zločina u Srebrenici Gideon Grajf, ambasador Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Marko Đurić, novinarka Ljiljana Smajlović, advokat Goran Petronijević, direktor centra "Simon Vizental" Efraim Zurof i bivši diplomata Zoran Milivojević. 

U specijalnoj emisije, Prva ekskluzivno preuzima direktan prenos mitinga "Srpska te zove", koji će biti održan na Trgu Krajine u Banjaluci. Tamo će biti reporter TV Prva koji će izveštavati o svim dešavanjima sa mitinga.

Specijalna emisija "Dani sloge" počinje u 17.00, a direktan prenos mitinga biće na programu od 18.00.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: