Subota, 30.09.2023.

10:40

Incident u Budvi: Lomio inventar, nasrnuo na osoblje iglodržačem

Budvanska policija uhapsila je muškarca P. R. koji je oštrim predmetom, "iglodržačem", krenuo fizički da nasrne na medicinsko osoblje.

Izvor: Vijesti

Incident u Budvi: Lomio inventar, nasrnuo na osoblje iglodržačem
Foto: Profimedia

"Na lice mesta izašli su pripadnici Odeljenja bezbednosti Budva gde su zatekli P. R. koji je, kako se navodi u prijavi, prilikom ukazivanja lekarske pomoći u jednom trenutku uzeo oštri predmet i krenuo fizički da nasrne na medicinsko osoblje, pokušavajući da ih povredi i tom prilikom lomi i inventar", navodi se u saopštenju.

Policijski službenici su uz upotrebu sredstava prinude uspeli da savladaju P. R, te su o svemu obavijestili tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji je ovlastio policijske službenike da obave uviđaj.

Tom prilikom je utvrđeno da je P. R. oštetio ulazna vrata u HMP Budva, polomilo više stakala i oštetio službeno vozilo Hitne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: