Subota, 23.09.2023.

11:03

Pucnjava u Mostaru: Tri automobila oštećena, policija istražuje incident

U pucnjavi koja se dogodila u Mostaru oštećena su tri automobila, potvrdio je Ljudevit Marić, portparol Uprave policije MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona.

Izvor: Blic

Pucnjava u Mostaru: Tri automobila oštećena, policija istražuje incident
Shutterstock/Matt Gush

U pucnjavi koja se tokom noći dogodila u mostarskom naselju Donja Mahala oštećena su tri automobila, potvrdio je Ljudevit Marić, portparol Uprave policije MUP Hercegovačko-neretvanskog kantona.

U policiji istražuju kako je došlo do pucnjave, koju su meštani čuli oko 3.30 sati, međutim, tek u sedam sati događaj je prijavljen policiji kada su na automobilima uočena oštećenja, prenosi Srpskainfo.

Na licu mesta je obavljen uviđaj te se poduzimaju sve neophodne istražne radnje s ciljem potpunog rasvetljavanja svih okolnosti ovog događaja – rekao je Marić, piše Avaz.

Saznaje se da je na licu mesta pronađeno pet čahura od pištolja, a s pojedinih objekata će biti izuzeti snimci s videonadzora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: