Vesna Pešić podržala PSG: "Hoću i da kaznim SzS"

Sociolog i dugogodišnja političarka Vesna Pešić podržala je listu Pokreta slobodnih građana, objavio je na Tviteru član Predsedništva tog pokreta Pavle Grbović.

Info

Izvor: B92, Tanjug

Subota, 30.05.2020.

18:46

Vesna Pešić podržala PSG:
Screenshot/B92 arhiva

Grbović je podelio informaciju na kojim lokacijama građani mogu da im daju podršku svojim potpisom, a na jednoj od fotografija je i Vesna Pešić.

“Legendarna Vesna Pešić nam je pomogla da napravimo prvi korak do slobode”, prokomentarisao je Grbović.

Pešić je prethodnih dana bila aktivna na Tviteru i prema pisanju medija je saopštila da želi da kazni SzS tako što će pružiti podršku nekom od opozicionara koji su se odlučili da uđu u izbornu trku.

"Hoću i da kaznim taj SzS, zezaju nas dve godine, umesto da su izašli na izbore da mu otcepimo 20 odsto, izmotavaju se", napisala je Pešić.

Sociološkinja je, podsećamo, ranije bila veoma kritična prema pokretu koji je sada pordžala. Više puta ona je govorila protiv Sergeja Trifunovića, sa kojim je ulazila u česte rasprave na Tviteru, jednom prikom ga nazvavši čak i "političkom nulom", pa išla dotle i da oceni njegovu inteligenciju i glumačke veštine kao loše.

"Tebe ću da vređam kad god mi se obratiš. Razlog je što si šalabajzer, bez mozga u glavi, što si i loš glumac, dikcija ti je katastrofa. Glumac koji ne ume da govori! U politici si nula. Uči se od Nikole Koja, da budeš bolji glumac i bolji čovek", napisala je na društvenoj mreži Tviter.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: