SNS i SPS na vlasti i u Kraljevu

Koalicije okupljene oko SNS i SPS potpisale su danas sporazum o formiranju vlasti u Skupštini Kraljeva. Sednica gradske skupštine zakazana je za 27. jul.

Info

Izvor: B92

Utorak, 24.07.2012.

16:45

Default images

Novu vlast, po tom sporazumu, činiće SNS, Nova Srbija, SPS, Partija ujedinjenih penzionera Srbije, Jedinstvena Srbija, Narodna stranka Maje Gojković, Ujedinjeni regioni Srbije, Demokratska stranka Srbije i stranka "Složno za Kraljevo".

Predsednik Gradskog odbora SNS Predrag Nerić novinarima je rekao da će ta koalicija imati 41 odbornika u lokalnom parlamentu koji ima 70 odborničkih mesta.

Nerić je kazao da će večeras Glavni odbor SNS razmatrati predlog o kandidovanju Dragana Jovanovića, profesora matematike, za gradonačelnika Kraljeva.

Na konferenciji za novinare potvrđeno je da će Gradsko veće imati devet članova i da će svaka od stranaka koje čine vladajuću koaliciju u njemu imati po jednog člana.

U kraljevačkom parlamentu u opoziciji će ostati Demokratska stranka, Pokret Dveri, Preokret i Pokret za Kraljevo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: