Krkobabić: Dva dana do većine

Predsednik PUPS-a Jovan Krkobabić izrazio je danas nadu da će Demokratska stranka za dva dana naći rešenje da obezbedi parlamentarnu većinu.

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 31.05.2012.

12:43

Default images

Krkobabić je novinarima, u pauzi konstitutivne sednice Skupštine Srbije, takođe rekao da će PUPS odlučiti da li će biti i deo parlamentarne većine ukoliko je formira neko drugi, a ne koalicija demokrata i stranaka oko SPS.

On je naveo da će o trećem partneru, odnosno o tome da li će to biti URS ili LDP, PUPS odlučiti kada za to dođe vreme.

Na pitanje da li bi učešće u vladi i URS-a i LDP-a značilo i stabilnost vlade, Krkobabić je odgovorio: "Ne bih rekao da je tako, ne bih da komentarišem, videćete na kraju".

Prema recima lidera PUPS-a, ta stranka ne traži ministarska mesta u budućoj vladi i zainteresovana je isključivo da građanima bude bolje.

"Značaj formiranja vlade je veliki, a to da će investicije početi danas ili sutra ne zavisi od vlade, već od pripremljenih razgovora sa spoljnim partnerima.

Apsolutno se preuveličava kada se te stvari dovode u vezu i govori da je formiranje vlade značajno zbog stranih investicija", smatra Krkobabić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: