WoWS – Najveća grafička poboljšanja do sada

World of Warships je u novom update 0.10.10 dobio nove brodove, modove ali i jedno od najvećih grafičkih poboljšanja u igri do sada.

eSports

Izvor: Klanrur.rs, Milos Hetlerovic

Petak, 12.11.2021.

13:40

WoWS – Najveća grafička poboljšanja do sada
Foto: Wargaming

Sa novim update-om u World of Warships stižu novi Super-brodovi koji se mogu koristiti u ranked i co-op bitkama. Pored dosadašnjih Satsuma i Hanovera, tu su sada još četiri nova – Anapolis, Conde, Jamagiri i Zorki. Poslednja tri imaju drugačiji mod paljbe koji omogućava da njihove sve kupole ispale nekoliko salvi jednu za drugom. Jamagiri sa druge strane ima dva tipa torpeda koja imaju različite karakteristike po pitanju brzine, dometa i štete koje nanose, a igrač može odabrati ona koja odgovaraju trenutnoj taktičkoj situaciji. Svi super-brodovi se naravno mogu kupiti, ali i iznajmiti za posebnu valutu, Supership Tokens, koje dobijate igranjem sa Tier X brodovima. Od gameplay novina tu su i novi sovjetski nosači aviona koji imaju mogućnost da napadaju sa celom eskadrilom, imaju raketne bustere na avionima, dalekometna torpeda i skip bombardere.
Foto: Wargaming
Glavno unapređenje u ovom patchu su ipak grafička poboljšanja koja su mnogobrojna ali i dalje ne zahtevaju nikakva odricanja od korisnika koji imaju slabije sisteme što je svakako pohvalno. Najviše unapređenja je na polju osvetljenja, uključujući i HDR (High Dynamic Range) mod koji dodatno naglašava boje na ekranu. Sama voda je dobila dodatna vizuelna unapređenja ali to donekle utiče i na gameplay jer se ona odražavaju na talase oko broda pa možete lakše proceniti da li se brod i dalje kreće ili se zaustavlja, skreće i slično, što će vam naravno olakšati odluke od napadu na protivnika. Unapređeni su i magla kao i efekti sunčevih zraka, a posebna pažnja je obraćena i na drveće i na vegetaciju.
Foto: Wargaming
Konačno sa uvođenjem podmornica se jedan deo bitaka prebacio i ispod površine vode pa je i ovaj element dobio unapređenja u vidu životnjskog i biljnog sveta. Za sada ova unapređenja nisu prisutna na svim mapama ali se planira njihovo uvođenje. U sklopu unapređenja osvetljenja su dorađeni i zraci sunca koji probijaju kroz površinu vode za mnogo bolji podvodni efekat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: