Nepobediva Tundra Esports je TI11 šampion!

Jedanaesti International Dota 2 šampion je Tundra Esports, tim koji je bez i jednog izgubljenog meča pobedio Team Secret sa rezultatom 3:0, osvojio novčanu nagradu od 8.494.988 dolara i podigao renomirani Aegis of Champions. Kakva dominacija!

Izvor: RUR

Ponedeljak, 31.10.2022.

17:37

Nepobediva Tundra Esports je TI11 šampion!
Foto: Tundra Esports

Došli smo do vrhunca profesionalne Dote 2, do velikog finala najvećeg spektakla u istoriji esports turnira – The International. 20 najboljih ekipa sveta susrelo se u Singapore Indoor stadionu u borbi za nagradi fond od 18.865.616 dolara i legendarni Aegis of Champions. Posle dve godine vladavine pandemije, dobri stari TI se konačno vratio u svom punom sjaju, sa obiljem vatrenih navijača u areni uživo.

U finalu su se suočili Tundra Esports i Team Secret, koji je do velike završnice dogurao čak od Last Chance kvalifikacija. Kako se završilo sa ubedljivim rezultatom 3:0, mnogi bi ovo finale nazvali pomalo dosadnim. Uprkos tome, bilo je pravo uživanje gledati Tundru i njihovo putovanje kroz upper bracket, fenomenalne draftove, strategiju i izuzetne plejeve. Tundra je naime izgubila samo jednu mapu u plejofu, i to protiv Secreta u finalu upper bracketa.

Nastavak teksta pročitajte na RUR Esports

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: