WoT – Stiže Švarceneger!

Wargaming nas je već navikao da imamo poznate ličnosti i glumce koji se pojavljuju u njihovim događajima, sa posebnim akcentom na Novogodišnje praznike, a ove godine je to jedan zaista fenomenalan akcioni junak - Arnold Švarceneger.

Izvor: Klanrur.rs, Milos Hetlerovic

Četvrtak, 02.12.2021.

10:29

WoT – Stiže Švarceneger!
Foto: Wargaming

Pored brojnih akcionih uloga poput Komandosa, Terminatora i drugih Švarceneger zapravo ima i pravu povezanost sa tenkovima, naime u okviru obaveznog vojnog roka u rodnoj Austriji on je zapravo bio vozač tenka. Kada je postao poznat i bogat, on je odlučio da sebi i priušti jedno ovakvo vozilo pa je kupio M47 Patton tenka, i to tako što je tenk dobio besplatno od Austrije ali je platio prevoz u Ameriku. Inače ga ne vozi po ulicama Kalifornije ali ga koristi u svom programu pomaganja mladima gde deca mogu doći kod njega na imanje i videti tenk a ako zasluže i provozati se u njemu, pa čak i pregaziti neki automobil što je bila situacija nekoliko puta sa Arnoldom. U tom smislu sam Švarceneger kaže da je bio počastvovan kada su mu ljudi koji prave World of Tanks na Redditu ponudili saradnju i vrlo je rado prihvatio. Još uvek se ne znaju svi detalji događaja ali je ličnost odabrana za promociju svakako vrlo interesantna, čim više informacija bude dostupno obaveštavaćemo vas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: