Šangajski zmajevi uzeli prvu pobedu u istoriji OW Lige

Istorijski dan za kineski Overwatch.

eSports

Izvor: nikola saviæ klan rur

Subota, 23.02.2019.

20:29

Šangajski zmajevi uzeli prvu pobedu u istoriji OW Lige

Izvor: RUR Esports

Kada u bilo kom takmičenju sezonu završite sa skorom 0-40 tokom čitave takmičarske godine, jasno je da to i više nego loše utiče na moral. U modernom svetu memeova, suđeno vam je da i vi postanete sprdnja barem u vašoj zajednici, ali kada je ta zajednica Overwatch Liga, igra koju igraju i prate na desetine miliona ljudi, onda to baš i teško da će biti neka “interna” stvar.

Zato verujemo da su se Shanghai Dragons osećali jako loše prošle godine kada su prvu sezonu OW Lige završili sa, malo je reći neslavnim skorom od 0-40.

Isto tako, verujemo da sinoć nije postojao srećniji tim na svetu od Zmajeva iz Šangaja, jer su u drugom kolu druge sezone OW Lige zabeležili istorijski trenutak i uzeli prvu pobedu za svoj tim. Igrali su protiv Ustanika iz Bostona (Boston Uprising) i upravo je njihov bivši igraš, tenk Gamsu, koga su Zmajevi uzeli dve nedelje pred početak lige, bio jedan od ključnih ljudi u ovoj istorijskog pobedi.

Zmajevi su pobedili Ustanike sa ubedljivih 3-0, na mapama Ilios, King’s Row i Horizon Lunar Colony i tako slomili jednogodišnje prokletstvo.

Rezultat ove pobede su svakako mnogo ozbiljnije pripreme za novu sezonu, ali i značajne promene u rosteru tima, gde je dobar deo stare kineske garde oslobođen ugovora, i umesto njih doveden set korejskih igrača, ali i mlade nade iz kineskog Contenders tima KongDoo Panthera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: