Thanos i Avengersi stigli u Fortnite: Battle Royale

Apdejt v8.50 je stigao u Fortnite: Battle Royale, i sa sobom kao glavnu novinu donosi Endgame, vremenski ograničeni mod igranja inspirisan najnovijim filmom o Avengersima.

eSports

Izvor: Milan Jankoviæ RUR

Četvrtak, 25.04.2019.

14:04

Thanos i Avengersi stigli u Fortnite: Battle Royale

Izvor: RUR Esports

Thanos se vraća i ovoga puta iza sebe ima armiju Chitauri ratnika, a sa druge strane se nalaze heroji koji moraju sprečiti Thanosa da se dokopa Infinity Stones.

Mod funkcioniše kao deathmatch, pa će svaki od igrača automatski biti vraćen u igru nakon eliminacije. Igrači u ulozi heroja imaju epske predmete na raspolaganju, poput štita kapetana Amerika, luka i strele, sekire i moći Iron Mena.

Cilj je sprečiti Thanosa da se dokopa svih šest kamena, a sa svakim koji sakupi postaje dosta jači i tako se drugom timu otežava pobeda. Ako je Thanos među prvima eliminisan, neki od igrača kao Chitaure će ubrzo postati on tako da će biti jako uzbudljivo igrati.

Ostatak apdejta je fokusiran na ispravke bagova i poboljšanja kod oružja i u funkcionisanju igre, kako bi Fortnite bio što bolje iskustvo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: