SteelSeries predstavio nove bežične slušalice – Arctis 7+ i Arctis 7P+

SteelSeries nastavlja da pomera granice kvaliteta svoje opreme sa novim Arctis 7+ i Arctis 7P+ bežičnim slušalicama. Vraćamo se prvoklasnom dizajnu i kvalitetu renomirane Arctis kolekcije, sa dodatnom podrškom za nove generacije konzola.

eSports

Izvor: RUR

Petak, 29.10.2021.

15:35

SteelSeries predstavio nove bežične slušalice – Arctis 7+ i Arctis 7P+
Foto: SteelSeries

SteelSeries je proširio svoju kolekciju sa Arctis 7+ i Arctis 7P+ bežičnim slušalicama. Nove gejmerske slušalice Arctis franšize poseduju bateriju u trajanju od 30+ sati, USB-C adapter kompatibilan sa gotovo svakom gejming platformom (PC, PlayStation, Mac, Android, Switch i Oculus Quest 2), kao i čuveni SteelSeries Arctis zvuk. Na samim slušalicama možete podešavati jačinu zvuka, a tu je i ClearCast mikrofon vrhunskog audio kvaliteta, sa kojim nećete morati da brinete na pozadinsku buku.

Moramo izdvojiti Arctis 7P+ Wireless, zbog njegove podrške za 3D audio na PlayStation 5 i PlayStation 4 konzolama.

steelseries-arctis7p-plus-1Foto: SteelSeries

Arctis 7+ i Arctis 7P+ rade u tandemu sa Sonarom, novim SteelSeries softveru u razvoju, koji pruža detaljnu audio kastomizaciju na PC-ju.

Arctis 7+ i Arctis 7P+ bežične gejming slušalice se prodaju po sledećim cenama:
  • Arctis 7+ Wireless (Crne) – 199,99€
  • Arctis 7P+ Wireless (Crne i Bele) – 199,99€


Više na SteelSeries.com.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: