Srpsko-hrvatska ekipa se plasirala u finalnu fazu svetskog PUBG prvenstva

Najbolji PUBG tim sa ovih prostora za koji nastupaju igrači iz Srbije i Hrvatske uspeo je da slavi u odlučujućem meču za poslednje preostalo mesto koje vodi u finalnu fazu svetskog PUBG prvenstva!

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 15.11.2022.

18:32

Srpsko-hrvatska ekipa se plasirala u finalnu fazu svetskog PUBG prvenstva
Foto: Entropiq

PUBG Global Championship 2022 u Dubaiju okuplja 32 najbolje ekipe iz sveta u Dubaiju, gde će se boriti za titulu prvaka sveta, kao i nagradni fond od 2 miliona dolara. Za Entropiq nastupaju Jurica ”ivas” Baronić, Luka ”Lukarux” Rukavina, Jovan ”Naylup” Tomašević i Miloš ”Qbe” Darinković.

Format samog turnira je dosta komplikovan za svakoga ko ne prati PUBG scenu, ali momci su morali dobro da se namuče da bi se plasirali u finalnu fazu. Ekipe su na startu podeljene u dve grupe od po 16. Naši momci su završili na 12. mestu, zbog čega su morali da nastave kroz losers bracket. Nakon dobrog starta, usledila je druga faza losers bracketa, gde su doživeli katastrofu, što je značilo da moraju da idu u Grand Survival fazu.

Tek tada konačno podižu nivo igre i uspevaju da zauzmu jedno od četiri mesta koja vode u finalnu fazu!

Finalna faza u kojoj se takmiči 16 ekipa odigraće se od 17-20. novembra. Da li verujete da Entropiq može doći do PUBG trofeja?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: