Naši igrači su prvaci Evrope u Fortnite-u

Srpsko-hrvatska Fortnite ekipa je prethodne nedelje napravila neverovatan uspeh na Fortnite Champion Series prvenstvu Evrope osvojivši prvo mesto i glavnu novčanu nagradu koja iznosi 300,000 dolara.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 02.06.2021.

13:06

Naši igrači su prvaci Evrope u Fortnite-u

Trio koji čine Nikola „TruleX“ Krudulj, Aleksa „Queasy“ Cvetković i Jurica „Jur3ky“ Risek je uspeo da se popne na evropski tron, pošto su poršle nedelje osvojili EU FNCS šampionat.

33 ekipe su preko kvalifikacionog turnira obezbedile učešće na finalnom turniru čiji je nagradni fond iznosio 1,3 miliona dolara. Turnir se igrao od 29-30. maja i svaki tim je oba dana morao da odigra po 6 partija.

Naši momci su uspeli sa tri Victory Royala i prosečnih 27,8 poena po partiji da osvoje ukupnih 333 poena, što je 17 više od drugoplasirane ekipe.

TruleX i Queasy su ranije već igrali zajedno, ali nikada nisu uspeli da naprave ovako dobar rezultat. Činjenica da su se udružili sa Juricom se ispostavilo kao odličan potez, pa su samo još jednom dokazali koliko kvalitetnih igrača postoji na ovim prostorima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: