Matija ”Jevta” Ćirović je šampion Tips & Triks Brawl Stars turnira!

Završio se još jedan Tips & Triks Brawl Stars okršaj, a RUR je krunisao još jednog šampiona. Čast je pripala Matiji ”Jevta” Ćiroviću, kao i Marvo HG9018 gejmerske slušalice! Čestitamo!

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Ponedeljak, 28.12.2020.

11:19

Matija ”Jevta” Ćirović je šampion Tips & Triks Brawl Stars turnira!

RUR i Tips & Triks su proslavili novogodišnje praznike sa poslednjem Brawl Stars turnirom u 2020. godini. Ovo Brawl Stars 1v1 takmičenje se održalo u subotu, 26. decembra, kada su u okršaj ušli najbolji srpski brawleri. Prenos ste uz Zlaba mogli da pratite na zvaničnom Tips&Triks YouTube kanalu.

Najveštiji takmičari su podelili sledeći nagradni fond:
  1. Mesto – Matija ”Jevta” Ćirović – Marvo HG9018 gejmerske slušalice
  2. Mesto – Aleksandar ”Naruto” Stamenković – Marvo K656 gejmerska tastaturu
  3. Mesto – Petar ”GG Leka” Lekić – Marvo M513 gejmerski miš


Snimak turnira možete pogledati OVDE, ili u prilogu ispod. Vidimo se sledeće godine na još jednom Brawl Stars turniru! Srećna nova godina i Božićni praznici!

Čestitke svim takmičarima!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: