EEF eFootball šampionat je zvanično počeo! Srbija prvi meč igra u 13:40!

Evropske eFootball kvalifikacije za veliki svetski IeSF šampionat je zvanično otvoren. 26 zemalja predstavnica će odmeriti snage u borbi za nagradni fond od 10.000 dolara, kao i plasman za veliki svetski IeSF šampionat na ostrvu Bali. Među takmičarima je srpski reprezentativac Marko ”Roksa” Roksić, koji će svoj prvi meč igrati danas, 07.09. u 13:40 časova.

eSports

Izvor: RUR

Sreda, 07.09.2022.

12:41

Default images

EEF šampionat odigraće se od 6. do 10. septembra u BEMAX Areni u Podgorici u okviru eFesta, najvećeg Sci-Tech & Gaming događaja u Crnoj Gori. Pored takmičarskog dela programa, trodnevni festival je namenjen svim ljubiteljima nauke, tehnologije i muzike.

eef-efootball1Foto: SESE

EFest je sinoć otvoren svečanom ceremonijom u BEMAX Areni, gde su prisustvovali mediji, partneri događaja, igrači, delegati, kao i mnogi zvaničnici Saveza elektronskih sportova Crne Gore (SESCG), IeSF-a i EEF-a.

U fokusu događaja je evropski eFootball šampionat, koji je danas zvanično počeo. Pobednik turnira će osvojiti novčanu nagradu od 5.000 dolara, kao i plasman na veliki svetski IeSF šampionat, koji će se krajem godine održati na Baliju.

Naš predstavnik Roksa debitovaće na šampionatu u meču sa reprezentativcem Bosne i Hercegovine, Aldinom Hamidovićem u 13:40 časova.

eef-trofej2022Foto: SESE

Mečeve možete pratiti na zvaničnom EEF Twitch kanalu.

Izvor: RUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: