Bez konkurencije – Crvena zvezda Esports je šampion EBL Season 10

Crvena zvezda Esports ubedljivo savladala Valiance u finalu desete sezone EBL lige.

eSports

Izvor: Rastko Zoriæ RUR

Ponedeljak, 21.03.2022.

18:54

Bez konkurencije – Crvena zvezda Esports je šampion EBL Season 10
Foto: Fortuna Esports

Ekipa Crvena zvezda Esports je važila za favorita pred početak nove EBL sezone, ali ne desi se uvek da favorit opravda ovu ulogu. Crveno belima je ipak to pošlo za rukom jer su ovog vikenda krunisani kao novi šampioni Balkana. Tim je pobedio Valiance u velikom finalu sa 3-0, a obe ekipe će predstavljati region na sledećem EU Masters-u koji počinje 4. aprila.

Ovo je prva titula za organizaciju od 2019. godine, kada su osvojili EBL Season 5. Sledeći korak je priprema za grupnu fazu European Masters Spring 2022, a Valiance će početi ovaj turnir od Play-In faze. Crvena zvezda je do sada tri puta učestvovala na ovom takmičenju, međutim nikad se nisu plasirali u plej-of. Prošle godine se činilo da mogu da izađu iz grupe, ali nakon tri uzastopne pobede sledila su tri poraza.

U nastavku pogledajte kako je izgledalo finale ako ste ga propustili prošlog vikenda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: