HotS: Hanzo i Sonya nerfovani, Valeera značajno ojačana!

Večeras (sreda) je na NA servere stigao regularni balans patch u Heroes of the Storm, koji za EU očekujemo tokom noći.

Izvor: nikola saviæ klan rur

Sreda, 24.01.2018.

19:37

HotS: Hanzo i Sonya nerfovani, Valeera značajno ojačana!

Izvor: Klan RUR

Ova balans zakrpa je obuhvatila osam heroja, i to su Hanzo, Sgt. Hammer, Brightwing, Blaze
Valeera, Sylvanas, Tyrande i Sonya.

Trenutno dežurni krivac u HGC i na ladderu, stariji Shimado brat Hanzo, je popio solidne nerfove u vidu generalnog smanjivanja damagea njegovog Basic Attacka, kao i damagea na Q i W, dok je i problematičan talenat Sharpened Arrowheads (W) dobio nerf, tako što sada se armor smanjuje za 4 umesto za 5 po stacku.

Sa druge strane, Valeera, koja trenutno ima ubedljivo najgori procenat pobeda od svih heroja (svega 40% u Hero League), je dobila gomilu poboljšanja na raznim talentima, kako bi zapravo bar malo postala ponovo korisna, i biće zanimljivo pratiti kako će se sada kretati njen win rate.

I naš omiljen tenk Blaze je dobio nekoliko štelovanja na raznim talentima, pre svega kako bi se napravio bolji balans i raznovrsnost upotrebe različitih talenata. Mnogi talenti koji su jednostavno bili slabiji od ostalih na tom nivou, sada su dobili poboljšanja kako bi postali konkurentni. I Bunker(R) je ojačan, ali sada ne kao omaž StarCraft 2 memeu, već zapravo kao pokušaj da bude bolji Heoric, jer ga je trenutno veoma lako uništiti. Health mu je povećan sa 1305 na 1435.

Specijalisti Hammer i Sylvanas su dobili par nerfova, Hammeru su oslabljene previše birani talenti Regenerative Bio-Steel (D) i Graduating Range (D), dok je Sylvanas popila nerf na njeno W kao, kao i na bazični Health.

I jedan od najjačih bruzera u igri, Sonya, je dobila nerfove u ovom peču. Njen level 7 talenat Poisoned Spear je ponovo oslabljen sa 125% na 100% štete koju pravi Ancient Spear.

Na kraju, blage bafove su dobila dva supporta, Tyrande je dobila pojačanje Basic Attacka sa 80 to 82, dok je Brightwing dobio bonus na bazični Health i Health regeneraciju.

Detaljnu listu i brojke promena koje je ovaj patch doneo, možete videti na zvaničnom sajtu prateći ovaj link.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

18 h

Podeli: