Rise of Shadows je nova Hearthstone ekspanzija, letimo u Dalaran!

Nakon par nedelja tizovanja kroz simpatične klipove i nekoliko curenja informacija, večeras nam je i konačno predstavljena nova Hearthstone ekspanzija, Rise of Shadows!

eSports

Izvor: Nikola Saviæ RUR

Petak, 15.03.2019.

17:05

Rise of Shadows je nova Hearthstone ekspanzija, letimo u Dalaran!

Izvor: RUR Esports

Tematski, ona će biti prva u trilogiji ekspanzija koje će imati jednu zajedničku temu i priču, u toku ove godine, gde je čuveni lopov Rafaam okupio najveće Hearthstone zlikovce da se zajedno osvete “dobrim momcima”, tu su pored njega i Dr. Boom, King Togwaggle, Haghata i Gatara iz Old Gods ekspanzije. Oni zajedno čine “League of Evil”, kroz klase Priest, Rogue, Shaman, Warrior, and Warlock

Rafaamov prvi deo plana, ekspanzija Rise of Shadows, nas vodi u legendarni Dalaran, leteći magični grad koji je sedište čarobnjaka Azerota, čiju moć žele za sebe. Tu ih čekaju Branitelji Dalarana, koji čine klase Mage, Druid, Hunter i Paladin.

Što se gejmplej mehanika tiče, jedna od stvari je i vraćanje poznatih mehanika koje su predstavljale Hearthstone tokom svih ovih godina i ekspanzija, poput recimo Forbidden karata.

Ali, naravno da ćemo videti i puno toga novog.

Nova ključna reč je Twinspell, i Spell karte koje imaju ovo se mogu igrati dva puta, odnosno kada je jednom odigrate, dobijate još jednu kopiju u ruci.

Drugi novi tip Spell karata su Schemes, i tematski su klapaju sa ovim zlikovcima. One rade tako što svaki potez dok su vam u ruci postaju jače, odnosno što duže “spletkarite”, veća je nagrada.

Što se minion mehanika tiče, su su Lackeys, token 1/1 karte za 1 manu koje dobijamo kroz druge karte i koje imaju neke solidno korisne osobine, i po tome nas najviše podsećaju na Spare Parts mehaniku iz Goblins and Gnomes ekspanzije.

Vraća se i Mega Bundle za preoreder, koji donosi 80 packova, Madame Lazul portret za Priest klasu i zlatnu legendarnu kartu.

Do sada nam je otkriveno osam novih karata koje pokazuju stare i nove mehanike, a kojem možete pogledati ispod

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: