Najavljen Dota 2 Major u Arlingtonu

Treći i poslednji Dota 2 Major u 2021 – 2022 sezoni održaće se u Arlingtonu u državi Teksas, u periodu od 4. do 14. avgusta, otkrio je PGL.

eSports

Izvor: Božidar Radovanoviæ RUR

Četvrtak, 17.03.2022.

17:03

Najavljen Dota 2 Major u Arlingtonu
Foto: Valve

Esports Stadium Arlington će ugostiti 18 najboljih ekipa sveta, koje će se boriti za nagradni fond od pola miliona dolara, kao i prestižne DPC poene. Organizator manifestacije, PGL, još uvek nije otkrio format samog turnira.

Ova najava donosi odlične vesti za sve ljubitelje Dote 2, jer je potvrđeno da će Esports Stadium Arlington arena biti otvorena za publiku uživo. Od početka COVID-19 pandemije, ovo će biti prvi internacionalni Dota 2 LAN turnir sa publikom. Arlington Major će takođe biti prvi Dota 2 Major na teritoriji Severne Amerike posle Boston Major-a 2016. godine.

Kao treći i poslednji Major u 2021 – 2022 sezoni, ovo će biti poslednji DPC turnir pred jedanaesti The International Šampionat. Do tada nas čeka i Major u Stokholmu, koji će se održati u periodu od 12. do 22. maja.

PGL će otkriti nove detalje o Arlington Majoru u narednih nekoliko nedelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: