Dota 2 0

15.04.2024.

14:26

Najbogatiji esportista na svetu predstavio svoju autobiografiju

Engleska verzija knjige bi trebalo da izađe ”uskoro”.

Autor: B92

B92
Najbogatiji esportista na svetu predstavio svoju autobiografiju
Valve

Podeli:

Dvostruki International šampion i osnivač OG Esportsa, Johan ”N0tail” Sundstajn, na socijalnim mrežama je najavio svoju autobiografiju, ”Character Beats Talent”, napisanu u saradnji sa danskim novinarom Jakobom Minjonom. Knjiga na danskom jeziku izlazi u četvrtak, 18. aprila, dok je engleski prevod trenutno u izradi.

”Posle toliko godina, konačno vam predstavljam moju celu priču – priču o dečaku koji je uspeo da ostvari svoj san”, rekao je N0tail u najavi.

Pored njegovog detinjstva i profesionalne karijere, u knjizi ćemo saznati nešto više o ”mračnoj strani esports scene”, kao i o ”teškom periodu kada su ga napustili najbliži prijatelji dok su mu bili najpotrebniji”.

N0tail je jedan od najuspešnijih Dota 2 igrača u istoriji i trenutno najbogatiji esportista na svetu – tokom devetogodišnje karijere zaradio je 7.184.163 miliona dolara. Sa njegovom ekipom OG osvojio je četiri Majora i dva uzastopna International šampionata, najprestižnijih međunarodnih Dota 2 turnira. Krajem 2021. godine se povukao sa profesionalne scene, ali sa vremena na vreme komentariše uspeh svoje ekipe na socijalnim mrežama.

O N0tail-u već znamo dosta toga, pošto je deo Dota 2 scene od samog početka. Međutim ova biografija će nam sigurno dati detaljniji uvid u određene periode njegovog života, specifično ”Fly dramu”.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: