Esports B92.net

Twistzz blizu prelaska u FaZe Clan

Kako navode novinari sa DBLTAP-a, bivša zvezda Team Liquida, Rasel ”Twistzz” Van Dulken je započeo pregovore sa FaZe Clanom i očekuje se da bi uskoro mogao da bude predstavljen kao njihov novi igrač.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Kanađanin je skoro četiri godine proveo u dresu Liquida i za to vreme je uspeo da postane jedan od najboljih mladih igrača na svetu. Osvojio je veliki broj trofeja, a najveći je bez sumnje Inter Grand Slam Season 2, kada su on i njegova ekipa zaradili 1,000,000 dolara. Iako Liquid nije briljirao tokom 2020. godine, iznenadila nas je vest kada smo sredinom prošlog mesec saznali da Twistzz više neće biti deo ove organizacije.

Ipak, znali smo o kakvom se igraču radi i da nema sumnje da će vrlo brzo pronaći novu ekipu. FaZe je prošle godine igrao dosta ispod svog nivoa, a ostali su i bez glavnog igrača, što na neki nećin pokazuje i da nije iznenađenje što će pokušati da dovedu Rasela u svoje redove. Ukoliko se zajedno sa njim i Karrigan vrati u FaZe Clan, ne bi me iznenadilo da naredne godine gledamo neki bolji i jači Faze.

Za tri dana počinje cs_summit turnir, na kojem se takmiči i Faze, ali je još rano očekivati da njegov transfer biti gotovo do tada, već se očekuje da će on stići tek po završetku istog. Da li mislite da je ovo dobar transfer za Twistzz-a i za Faze Clan?

Izvor: RUR Esports

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu