Esports B92.net

Domaća CS:GO ekipa produžila ugovore sa igračima do 2024. godine

Trenutno najbolja srpska CS:GO organizacija, 4glory Esports, je napravila veliki potez za budućnost domaće scene, pošto je svojim igračima ponudila nove trogodišnje ugovore.

Predrag Ciganović RUR
Podeli

Esports scena na Balkanu i dan danas zaostaje za ostatkom sveta, a bez prave podrške organizacija, mnogi mladi igrači nikada ne dobiju priliku da dokažu svoje kvalitete. I kada su se pojavile organizacije, one su retko imale dovoljno sredstava da pruže igračima potrebnu podršku, zbog čega oni nikada ne bi mogli dovoljno da se posvete.

4Glory je zato prva organizacija sa ovih prostora koja je u veoma kratkom reko napravila nekoliko revolucionarnih poteza. Prvo su predstavili dve omladinske ekipe, Young Glorians i 4glory Youngest, koje će omogućiti najmlađim i najtalentovanijim igračima da se oprobaju na profesionalnoj sceni, da bi onda svojoj prvoj postavi produžili ugovore do 2024. godine.

”Smatram da regionalna scena već duže vreme stagnira i da je ovo pravi korak da aktiviramo i damo motivaciju kako sadašnjim tako i nadolazećim mladim talentima i samim tim dignemo scenu na viši nivo”, izjavio je Dejan ”BAXACHA” Atanacković, menadžer ekipe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.