CS:GO Major u Brazilu odložen za novembar – Nagradni fond povećan na $2 miliona

Zbog Korona virusa odložen je još jedan veliki CS:GO turnir. ESL One u Rio de Žaneiru je trebao da se održi od 11-24. maja, ali je pomeren za Novembar, zbog čega će se i zvanično otkazati drugi Major godine. Ipak, zbog toga će nagradni fond biti povećan za čak milion dolara.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Utorak, 24.03.2020.

00:52

CS:GO Major u Brazilu odložen za novembar – Nagradni fond povećan na $2 miliona

Izvor: RUR Esports

S obzirom da se pandemija covid-19 virusa proširila u celom svetu, ovakva vest i nije iznenađenje, s obzirom da su zabranjena sva veća okupljanja. Valve je prošle nedelje takođe doneo odluku da odloži i Dota 2 EPICENTER Major, dok još uvek pokušava da pronađe način da LA Major održi onlajn.

Datumi i lokacija za Minor i za prve dve faze Majora će biti objavljeni u naredne dve nedelje od strane ESL-a.

Mesto događaja se takođe nije promenilo. To znači da će se Champions faza održati u Jeunesse Areni u Riju, kasnije ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: