CR4ZY na CS:GO Majoru – Nemanja ”nexa” Isaković

Stigli smo polako do kraja ovog predstavljanja, pa smo baš zato odlučili da Nemanja ”nexa” Isaković bude poslednji. Ovaj dvadesetdvogodišnji momak je verovatno i najzaslužniji za uspeh ove petorke, neumanjujući doprinos drugih igrača.

eSports

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Petak, 02.08.2019.

18:42

CR4ZY na CS:GO Majoru – Nemanja ”nexa” Isaković

Izvor: RUR Esports

Ako pogledamo karijere ovog sastava, Nexa definitvno iskače kao igrač, koji se najviše oprobao u insotranstvu, iako je samo 2015. godine ptopisao za svoj prvi tim. Kao i mnogi poznatiji igrači sa ovih prostora, karijeru je započeo u iNationu. Promenio je nekoliko lokalnih ekipa, pre nego što mu je 2017 .godine velika organizacija poput Renegadesa ukazala šansu da se oproba u inostranstvu. Iako se u Australijskoj ekipi zadržao samo 4 meseca, skupio je prekopotrebno iskustvo, koje mu je u daljoj karijeru puno značilo.

Par meseci nakon toga udružuje se sa mladim Litvancem, Rokasom ”EspiraNto” Milauskasom, sa kojim i dan danas igra. Povodom dobrih rezultata koje su pravili, par meseci kasnije šansu im pruža organizacija Imperial. Vrlo brzo nakon toga Nexa kreće da podiže svoje prve trofeje, kao što su Copenhagen Games i DreamHack Summer 2018. godine.
Nakon što je ta organizacija ušla u probleme, Valiance se pojavljuje, koji odlučuje drastično da osveži svoj sastav dovođenjem Nexe, Espiranta i OttoNd-a. Svakim mesecom ova petorka je izgledala sve bolje i bolje, da bi nakon neiskorišćene šanse u januaru 2019. godine, konačno uspeli da obezbede plasman na najveći događaj u njihovim karijererama – StarLadder Major u Berlinu.

Iako je Nexa tokom karijere najviše igrao kao Rajfler, trenutno u ovom sastavu ima ulogu IGL-a. Iako mnogi smatraju da je lakše fragovati, kada ne morate i u isto vreme da vodite ekipu, Nexa je dokazao da mu ova uloga fantastično stoji. Vrhunski je predvodio svoju ekipu tokom Minora, ne samo taktički već i po fragovima, pošto je završio turnir sa rejtingom od 1.3.

Ovaj momak je pravi primer jednog profesionalca, koji je vrednim radom i trudom zaslužio da se takmiči sa najboljima. Verujemo da će dati sve od sebe na predstojećem turniru, tako da se nadamo da će na Majoru uspeti da pokaže svoj maksimum.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: