CS:GO – Nexina ekipa preko Sprouta korak bliže ECS-u!

Ekipa MANS NOT HOT, za koju igra srpski igrač nexa, je korak bliže plasmanu u ECS ligu.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Sreda, 21.02.2018.

02:34

CS:GO – Nexina ekipa preko Sprouta korak bliže ECS-u!

U okviru ECS zatvorenih kvalifikacija, MANS NOT HOT je prvo pobedio Windigo, gde je i viđen i verbalni sukob između dveju ekipa. U četvrtfinalu je žrebom odlučeno da se susretnu sa možda i najjačim protivnikom, ekipom Sprout.

Duel je počeo na Overpass, a MANS NOT HOT je odigrao sjajnu CT stranu gde je uzeo čak 12 rundi. Nemački sastav je pokušao da napravi preokret, uzeli su drugu pištolj rundu i smanjili zaostatak, ali je razlika bila prevelika, 16:9.

Na Mirage su bili još ubedljiviji, nakon 9:6 evropski mix odlazi na T stranu i vezuje čak 7 rundi. Srpski igrač nexa bio je jedan od najboljih igrača u svom timu, a svom timu je sjajnim otvaranjem A sajta doneo 9 vezanih šansi za pobedu. Pobedom se tim MANS NOT HOT plasirao u Challenger kup. Pored njih, na Challenger kup su se plasirali timovi EPG, AGO i Fragster, dok su pozvani timovi Heroic i GODSENT. Nisu poznata imena još dveju ekipa, koje će takođe dobiti pozivnicu, i preko nokaut faze boriti se za ECS ligu. Igra se u BO3 formatu, i sistemu duple eliminacije, dakle imamo put pobednika i put gubitnika.

Dve najbolje plasirane ekipe otići će na ECS ligu, i takmičiti se sa najboljim timovima sveta. Challenger kup biće održan 10. i 11. marta.

Sastav MANS NOT HOT:

Jesper “TENZKI” Plougmann
Asger “AcilioN” Larsen
Nemanja “nexa” Isaković
Rokas “EspiranTo” Milasauskas
Žygimantas “nukkye” Chmieliauskas

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: