Dođite u Arenu

Izvor: B92, SAS

Sreda, 16.03.2022.

18:28

Dođite u Arenu

Beogradska arena, lepša nego ikada, dočekuje najbolje na svetu. Među njima su olimpijski i svetski šampioni, svetski rekorderi…

Posle pet godina od najbolje organizovanog Prvenstva Evrope u dvorani, eto nas tu opet na istom mestu čekajući da ispišemo neke nove stranice istorije.

Ovaj video od nekoliko minuta prikazuje samo delić od dugog niza godina tokom kojih su srpski atletičari, Savez, grad Beograd i cela naša zemlja napredovali do te granice da baš mi budemo domaćini i od Srbije napravimo centar sveta ovog meseca. Bilo je iscrpljujuće, ali stigli smo do cilja! Arena je pretvorena u atletski san koji smo dosanjali.

Dođite da navijate i uživate za srpsku reprezentaciju, najbolje atletičare na svetu i budite tu tokom obaranja nekih novih državnih, evropskih i svetskih rekorda. Čekamo vas!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: