Sindikat: Manjak FAP-a 4 mlrd. RSD

Jedinstveni sindikat Fabrike automobila Priboj (FAP), "Sloboda", saopštio je da je manjak FAP-a veći od četiri milijarde dinara.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.12.2013.

16:13

Default images

Zbog toga protiv odgovornih treba da bude pokrenut postupak, poručuju iz sindikata.

Prema rezultatima vanrednog popisa imovine i obaveza za 2013. godinu, koji je sproveden po nalogu Ministarstva privrede, zalihe nedovršene proizvodnje, umesto prvobitno navedenih 4,43 milijarde dinara, iznose oko 73 miliona dinara.

"Na ovaj način potvrđene su primedbe akcionara, iznete na vanrednoj sednici Skupštine akcionara od 26. septembra 2013. godine, da je iz FAP-a nestalo novca u vrednosti 400 kamiona", ističe sindikat "Sloboda".

Sindikat očekuje da nadležne državne institucije pokrenu postupak protiv odgovornih lica, budući da manjak iznosi vše od četiri milijarde dinara, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: