Podrška povećanju nataliteta: U toku prijava na konkurs programa "Zajednici zajedno" NIS-a

Konkurs programa kompanije NIS „Zajednici zajedno 2022“ za prijavu projekata ističe 26. avgusta 2022. godine.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 08.08.2022.

16:07

Podrška povećanju nataliteta: U toku prijava na konkurs programa
Foto: NIS

Sve informacije o učešću mogu se naći na internet adresi https://www.nis.rs/zajednici-zajedno/.

Pravo da učestvuju imaju sve gradske i opštinske uprave obuhvaćene programom, kao i javne ustanove zdravstvene zaštite na teritorijama 13 gradova i opština: Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Požarevac, Kikinda, Zrenjanin, Kanjiža, Srbobran, Žitište, Novi Bečej i Veliko Gradište, saopšteno je iz NIS-a.

Ove godine kompanija NIS je izdvojila sredstva u iznosu od 118,5 miliona dinara za podršku porodicama u procesu vantelesne oplodnje, kao i za nabavku specijalizovane medicinske opreme u cilju poboljšanja uslova za rad u zdravstvenim ustanovama. Na ovaj način, kompanija nastavlja sa podrškom ustanovama koje su od vitalnog značaja za unapređenje kvaliteta života svih građana naše zemlje.

Rezultati konkursa biće objavljeni u oktobru mesecu tekuće godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

7 d

Podeli: