Vesti -

B92 BIZ Za novih 15 godina: Čitajte sve najnovije i najvažnije poslovne vesti na jednom mestu

B92 Biz, ekonomski segment portala B92.net, napunio je 15 godina.

Izvor: B92.net
Podeli

Kada je u novembru 2006. godine pokrenut, cilj je bio da se, pored dnevno aktuelnih informacija namenjenih najširoj publici, čitaocima ponudi i specijalizovan sadržaj za poslovne ljude svih profila.

Sada, 15 godina i mnogo više od milijardu otvorenih stranica kasnije, B92 Biz je prepoznatljivo mesto na kom se ukrštaju informacije, mesto gde možete pronaći konkretna i praktična obaveštenja o životnim temama, ali se i upoznati sa poslovnim kretanjima u zemlji, regionu i svetu.

A danas potreba za kvalitetnim, brzim i pouzdanim informacijama samo raste.

Upravo zbog toga, u sklopu obeležavanja ovog velikog jubileja, pred vama je redizajnirani i unapređeni B92 Biz.

Prvo što ćete sigurno primetiti je atraktivniji dizajn rubrike, kojim će ovaj segment našeg portala utemeljiti svoj još moderniji, prepoznatljiv izgled.

Uz “osveženi” dizajn i prepoznatljiv vizuelni identitet, tu je i olakšana i pojednostavljena pretraga kako biste još lakše pronašli upravo one informacije i teme koje vas interesuju.

Bilo da vas zanima kako bi svet mogao da reši energetsku krizu, koji će se sve to auto-putevi graditi u Srbiji, da li je pravo vreme za stambeni kredit, vredi li sad ulagati u bitkoin, kako da dođete do pomoći države za zamenu fiskalne kase… B92 Biz je adresa za vas.

"U proteklih 15 godina poklonili ste nam vaše poverenje. Potrudili smo se, zauzvrat, da vam svakog dana prenesemo najvažnije ekonomske informacije, približimo aktuelne trendove, ukažemo na buduća kretanja. Budite uz nas i dalje, ovo je tek početak", poručio je glavni i odgovorni urednik B92.net Miloš Vlahović.

U narednom periodu čekaju vas i ekskluzivni razgovori, kvalitetne analize, pregledi tržišta, stručni komentari, saveti, praktični alati...

I to, naravno, nije sve. Slušajući vaše želje idemo i korak dalje pa su sada, za početak, teme o nekretninama izdvojene u posebnu rubriku MojKvadrat.

Pored aktuelnih informacija o stanju na tržištu, MojKvadrat će ponuditi i savete za sve one koji se spremaju da uplove u avanturu kupoprodaje ili iznajmljivanja, one koje čeka renoviranje ili opremanje, uz obilje ideja i zanimljivosti iz ove oblasti.

Jedna stvar se, kada je B92 Biz u pitanju, sigurno neće promeniti ni ubuduće – nastavićemo, kao i do sada, da pomeramo granice u izveštavanju o svim relevantnim vestima iz sveta ekonomije – od lokalnih priča do globalnih fenomena.

I dalje ćete na ovim stranicama moći da pročitate najpouzdaniju, najrelevantniju i najbržu informaciju. I dalje ćemo biti tu – zbog vas. Sada i u novom ruhu. Zašto? Zato što čitaoci B92 Biza ne očekuju ništa manje.

Te, sada već daleke 2006. godine nadali smo se da će B92 Biz postati vaša prva adresa za vesti iz sveta ekonomije biznisa. Nadamo se da opravdavamo ta očekivanja.

Prvih 15 godina je prošlo, vreme je za korak dalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.