"Zorane, ovo je vaša zaostavština"; Obilaznica zvana "Drobnjak" VIDEO

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović "kumovao" je jednom od najvažnijih projekata u zemlji.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 05.10.2021.

16:13

Foto: MGSI, Ðorðe Krstiæ

Govoreći o tome kolika je privilegija raditi sa prvim čovekom Puteva Srbije, Zoranom Drobnjakom, ministar je naveo da često voli kroz šalu da kaže da će se obilaznica oko Čačka zvati upravo - "Zoran Drobnjak".

"Privilegija je raditi sa direktorom Drobnjakom, čovekom velikog iskustva i znanja, ali i čovekom vedrog duha i širokog srca. Nema ministra koji je prošao kroz ovaj resor, a da od njega nije naučio dosta o infrastrukturi", poručio je Momirović danas tokom obilaska radova.

Izgradnji auto-puta Miloš Veliki je, kaže, doprineo mnogo, a posebno delu oko Čačka, gde je svojim inženjerskim i organizacionim sposobnostima podigao projekat na noge

"Zorane, ovo je vaša zaostavština. Iako ste vi daleko od kraja karijere, ovo je ipak jedna 'kruna', objektivno. Niste mladi više, ali daleko od toga da bilo šta drugo pričamo", kazao je ministar Zoranu Drobnjaku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: