Još jedno preduzeće u stečaju na prodaju: Vrednost Borelija procenjena na 56 miliona dinara

Sombor -- DP Boreli u stečaju iz Sombora oglasilo je prodaju nepokretne imovine javnim prikupljanjem ponuda.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos, Pakhnyushchyy
Foto: Depositphotos, Pakhnyushchyy

Pročitajte još:

IHP Prahovo ponudila 37 hektara zemljišta

Potvrđeno za B92.net: Delta konačno kupila Sava centar

Legalno je a da li i moralno: Dovedu u stečaj a onda opet gazduju

Predmet prodaje je, kako se navodi u zvaničnoj dokumentaciji, nepokretna imovina stečajnog dužnika, nekadašnjeg poznatog proizvođača obuće, koji obuhvata glavnu i više pomoćnih zgrada.

Procenjena vrednost imovine iznosi 56.423.616 dinara i ona nije minimalno prihvatljiva vrednost, niti je na bilo koji drugi način obavezujuća ili opredeljujuća za ponuđača prilikom određivanja visine ponude.

Krajnji rok za dostavljanje ponuda je 16.12.2020. godine do 11:45 časova. Javno otvaranje ponuda održaće se istog dana u 12:00 časova u prostorijama Agencije za licenciranje stečajnih upravnika, Beograd – Područna jedinica za stečaj u Novom Sadu, Bulevar Mihajla Pupina br.10, V sprat, Novi Sad, u prisustvu Komisije za otvaranje ponuda.

Stečajni upravnik je dužan da prihvati najvišu dostavljenu ponudu, ukoliko je ista iznad 50% od procenjene vrednosti predmeta prodaje. Ako najviša dostavljena ponuda iznosi manje od 50% od procenjene vrednosti predmeta prodaje, stečajni upravnik je dužan da pre prihvatanja takve ponude dobije saglasnost Odbora poverilaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 181 idi na stranu