B92.net iza vrata BG na vodi - kako izgledaju stanovi FOTO

BW Residences, prva stambena zgrada u "Beogradu na vodi" je završena, a B92.net ekskluzivno vam donesi izgled ovog projekta iza zatvorenih vrata.

Izvor: B92
Podeli
Foto: B92
Foto: B92

U toku je poslednje šminkanje pred useljavanje stanara, a u ovoj zgradi od dvadeset spratova ima 296 stanova - od dvosobnih do petosobnih.

Inače, svaka kula (A i B) ima po tri lifta, od toga po jedan teretni, a svi stanovi imaju terase.

Foto: B92
Foto: B92

Prozori sežu od poda do plafona, kako bi „pukao“ pogled na reku, panoramu grada, Kalemegdan...

Foto: B92
Foto: B92

U zgradi postoji i bazeni, teretana, igraonica za decu...Concierge je na raspolaganju stanarima za najrazličitije potrebe – od naručivanja taksija, rent-a-car i limo servisa, preko kupovine karata za avion, pa do organizovanja beauty usluga, baštovanstva, brige o kućnim ljubimcima...

Foto: B92
Foto: B92

Zgrada ima podzemnu garažu, a s obzirom da je ceo Belgrade Waterfront koncipiran tako da daje prednost pešacima i biciklistima, u garaži postoji poseban prostor za odlaganje bicikala.

Foto: B92
Foto: B92

Stanovi su već opremljeni kuhinjskim elementima, kupatilskim ormarićima i garderoberima.

Foto: B92
Foto: B92

„Beograd na vodi“ je projekat na milion kvadrata, sa 6.000 stanova, gde će živeti 14.000 ljudi, dok će 12.000 ljudi raditi u tom delu grada.

Foto: B92
Foto: B92

U toku su i radovi na izgradnji tržnog centra, na 300.000 kvadrata, a uskoro kreće izgradnja velike kule, koja će biti najviša u centralnoj i ističnoj Evropi.

Foto: B92
Foto: B92

U septembru 2015. godine, postavljen je kamen temeljac za dve stambene kule, čime je zvanično počela izgradnja projekta "Beograd na vodi“, vrednog 3,5 milijardi evra.

strana 1 od 254 idi na stranu