SNS: Sednica o aerodromu se odlaže, Vučić dolazi u Niš

Sednica parlamenta na kojoj bi trebalo da se glasa o sudbini Aerodroma “Konstantin Veliki” odložena je, rekao je niški poverenik Zvezdan Milovanović.

Srbija

Izvor: B92

Petak, 06.04.2018.

12:12

SNS: Sednica o aerodromu se odlaže, Vučić dolazi u Niš
Foto: Thinkstock

Iako je budućnost Aerodroma “Konstantin Veliki” na organima Grada Niša, o tome se diskutovalo i na sastanku SNS-a u Beogradu, a odlučeno je da se sednica odloži i da u Niš dođe predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Sednica Skupštine grada je prvobitno zakzana za utorak, 10. april, a MIlovanović kaže da se ona neće tada održati. Pre sednice će, odlučili su naprednjaci, u Niš doći Vučić, pišu Južne vesti.

Ovo je odlučeno na tajnom sastanku svih funkcionera i poverenika Srpske napredne stranke koji je juče održan u Beogradu. Ipak, zasada nije poznato kada će sednica biti održana, a Milovanović kaže da će se sve desiti “vrlo skoro”.

Predsednik Skupštine grada Rade Rajković, koji jedini i može da pomera i utvrđuje datume skupštinskih zasedanja nije odgovarao na pozive i poruke novinara Južnih vesti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

4 h

Podeli: