Kondić: Er Srbija leti ka lideru

Generalni direktor nacionalnog avioprevoznika Er Srbija Dane Kondić zahvalio je novinarima na podršci i konstruktivnoj kritici i čestitao predstojeće praznike.

Srbija

Izvor: B92, Tanjug

Sreda, 31.12.2014.

15:41

Default images

"Želeo sam da iskoristim ovaj lep i važan trenutak, na prelazu 2014. u 2015. godinu, kada procenjujemo učinjeno i planiramo sve ono što dolazi, da vam se srdačno zahvalim na podršci koju nam pružate, na svim dobronamernim sugestijama i konstruktivnoj kritici koju nam upućujete. Vaš posao je veoma važan i ja ga neizmerno cenim, zato što nam pomažete da budemo bolji i da stalno napredujemo i postavljamo nove granice", naveo je Kondić u saopštenju.

Napredovanje je, kako je naveo, dobro i za goste jer im Er Srbija pruža bolju uslugu, a za srpsku privredu to znači i veći privredni rast.

"Nove godine nam donose nove izazove i nove ciljeve za sve, ali i novu nadu za bolju i uspešniju godinu. Tako je i ovoga puta, jer nastavljamo da gradimo na temeljima postavljenim u 2014, koja je za nas bila period značajnog rasta i promena".

Kondić je naveo da su u toj kompaniji svesni da nisu bili sasvim laki za saradnju s medijima, i da se nekad možda činilo da su nedovoljno otvoreni za dvosmernu komunikaciju, a nekad da žele ođednom da daju preveliki broj informacija.

"Molimo vas za razumevanje, jer svaki početak je težak, a pogotovo jedna ovako dinamična godina tokom koje smo, uz izuzetno ograničene resurse, potpuno preokrenuli poslovanje prethodne kompanije i ubrzano krenuli da stvaramo aviokompaniju koja postaje lider u regionu. Ipak, mogu da konstatujem da je i u takvim okolnostima najveći broj medija i novinara imao strpljenja za nas, podržao nas u našoj misiji i prihvatio pruženu ruku, što me sve zajedno ispunjava posebnim zadovoljstvom i verom u uspeh buduće saradnje", naveo je Kondić u saopštenju.

Ostajemo usredsređeni na to da postanemo vodeća aviokompanija u regionu, poručio je Kondić, najavivši unapređenja i inovacije u poslovanju, kojih će, kako je rekao, biti mnogo u narednoj godini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

4 h

Podeli: