Srpska Mg Mivela u Rusiji kao lek

Beograd -- Mg Mivela prirodna mineralna voda prodaje se u Rusiji u apotekama, zbog svojih lekovitih svojstava, objavio je proizvođač vode Nova sloga iz Trstenika.

Izvor: Tanjug
Podeli

Voda Mg Mivela dobila je pre godinu i po od Ministarstva zdravlja Rusije i Ruskog naučnog centra za medicinsku rehabilitaciju sertifikat koji potvrđuje lekovitost prirodne mineralne Mg Mivela vode

Dobijeni sertifikat omogućio da je i da se Mg Mivela voda na teritoriji Rusije može prodavati i u apotekama, saopšteno je iz te kompanije.

Mg Mivela je ispunila sve zahteve GOST-R sertifikacije koja je potpuno usklađena sa visokim zahtevima bezbednosti koji važe u Rusiji, a ispitivanja su pokazala da Mg Mivela zadovoljava visoke kriterijume kvaliteta i da ima minerološki sastav koji je svrstava u lekovite vode.

U skladu sa klasifikacijom mineralnih voda u Rusiji navedeno je da Mg Mivela pripada grupi slabo mineralne, hidrokarbonantne magnezijumske vode, kao i da zbog sadržaja silicijuma ima posebnu balneološku terapeutsku vrednost pri lečenju bolesti endokrinog sistema, poremećaja metabolizma i organa za varenje.

Mg Mivela u jednom litru sadrži 343mg magnezijuma u obliku koji brzo i lako dospeva do svake ćelije ljudskog organizma i na taj način doprinosi očuvanju zdravlja i zadovoljava dnevne potrebe za ovim značajnim mineralom.

Rusko tržište je zbog svog obima veoma interesantno za sve izvoznike, pa i naše, koji pokušavaju da zadovolje zahtevne uslove dobijanja sertifikata, podseća se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 389 idi na stranu