Građevinci pozivaju na solidarnost

Sindikat radnika građevinarstva i industrije građevinskog materijala poziva (IGM) Srbije poziva na solidarnost i pomoć područjima ugroženim od poplava.

Srbija

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.05.2014.

16:19

Default images

Predsedništvo Republičkog odbora Sindikata radnika građevinarstva i IGM Srbije pozvalo je svoje sindikalne organizacije, članove sindikata i poslovodstva građevinskih preduzeća na solidarnost kako bi pomogli ugroženima od poplava.

Sindikat radnika građevinarstva i IGM Srbije, takođe, je uputio apel za pomoć međunarodnim sindikalnim organizacijama građevinarstva i IGM i očekuje pomoć za ugrožene.

Prema navodima sindikata neophodna je finansijska pomoć, pomoć u građevinskom materijalu, mehanizaciji, lekovima, higijenskim sredstvima...

Sindikalne organizacije bi trebalo da oBaveste republički odbor o eventualni stradalim i ugroženim članovima sindikata i zaposlenima, kao i o šteti koju su neka proizvodna postrojenja pretrpela u poplavama, prekidu proizvodnje.

Zainteresovani se za informacije i uptustva mogu obratiti Stručnoj službi Sindikata radnika građevinarstva i IGM Srbije na telefone: 011/ 32-38-728, 011/ 3335-202, 011/3335-201.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: