Obradovali vozače: Benzin pojeftinio u Crnoj Gori

Litar benzina u Crnoj Gori od danas je jeftiniji za tri centa.

Region

Izvor: Tanjug

Utorak, 15.10.2019.

08:33

Obradovali vozače: Benzin pojeftinio u Crnoj Gori
Foto: Depositphotos/spflaum

Kako je saopšteno iz crnogorskog Ministarstva ekonomije, jeftiniji su litar eurosupera BMB 98, BMB 95 kao i litar lož-ulja, što znači da će u narednih 15 dana cena ovih goriva biti 1,35, odnosno 1,31 evra, prenosi CdM.

Kako se navodi, u ovom obračunskom periodu cena evrodizela se neće menjati, pa će litar i dalje koštati 1,26 evra. Litar lož-ulja u veleprodaji od danas je 1,20 evra.

"Naredni obračun će se obaviti 28. oktobra, a eventualno izmenjene vrednosti naftnih derivata važiće od 29. oktobra", navodi se u saopštenju ministarstva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Svet

Sledi zabrana: Nova pravila za iznajmljivanje stana

Američka digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata širom sveta.

8:21

12.3.2024.

6 d

Podeli: