Kritike urodile plodom: Radovi pojačani, ovo je novi biser FOTO/VIDEO

Premijer Duško Marković ponovo nenajavljeno obišao gradilište turističkog rizorta Kolašin1600, a na osnovu zatečenog, kritike su urodile plodom.

Region

Izvor: B92

Utorak, 28.08.2018.

14:19

Kritike urodile plodom: Radovi pojačani, ovo je novi biser FOTO/VIDEO
Foto: YouTube Screenshot

Marković je iskazao zadovoljstvo sadašnjim napretkom radova nakon kritika koje je izrekao prilikom iznenadne posete ovom gradilištu, 18. juna.

On je tada upozorio izvođače i sve subjekte uključene u proces da moraju preduzeti dodatne aktivnosti kako bi nadoknadili zaostatke i realizovali ovaj važan razvojni projekat.

"Dobro zasučite rukave ili ćemo se svađati!", poručio je on.

Kako se navodi na zvaničnoj Tviter stranici Vlade Crne Gore, radovi odlično napreduju, pa se nazire i konačni izgled budućeg novog turističkog bisera Crne Gore.

Premijera su na gradilištu pozvali da pogleda šta se do sada uradilo.

"Ako nismo dobri, onda nas opet kudite, a nadam se da nećete", rekli su na gradilištu, ističući da su malo pojačali radove i da se već vidi nadmorska visina.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija ostaje bez goriva?

Ukrajina sve više uništava rafinerije nafte unutar Rusije, smanjujući moskovske zalihe i izazivajući skok lokalnih cena.

15:08

4.5.2024.

8 h

Podeli: