Ministar Mali čestitao B92 Bizu 15 godina rada: "Čitaoci vam veruju i to je uvek najvažnije"

Ministar finansija Siniša Mali čestitao je ekonomskoj rubrici našeg sajta, B92 Bizu, 15 godina postojanja.

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.11.2021.

08:45

Ministar Mali čestitao B92 Bizu 15 godina rada:
Foto: TANJUG/ZORAN ZESTIC/bg

U intervjuu koji je dao za naš portal, ministar Mali poželeo nam je da i dalje budemo lideri u svom poslu.

"Želim da vam čestitam 15 godina postojanja i da vam poželim da i dalje budete lideri u svom poslu, da uvek imate pravovremene i istinite informacije, kao što je i bio slučaj do sada. B92 je ozbiljan medij i brend, čitaoci vam veruju i to je uvek najvažnije", poručio je Mali.

Kako nam je priznao, pre nego što je počeo da se bavi javnim poslom nije znao mnogo o medijima, niti ga je to naročito interesovalo.

"Nakon što sam postao, najpre gradonačelnik Beograda, a zatim i ministar finansija, počeo sam da uviđam njihov značaj, pre svega kako bi građani bili informisani o svim temama koje su od značaja za njihov život. Kada je reč o ekonomskim vestima, što je, da kažem, moja oblast, dobre vesti koje do nas stižu ne ostavljaju nikoga ravnodušnim, a i nama daju vetar u leđa da se još više trudimo i da još više radimo na boljem sutra za sve građane", zaključio je ministar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: