Ljajić u gondoli: Vožnja od centra Zlatibora do vrha Tornika

Posetioci se u jednoj od 55 kabina Gold gondole mogu na Sajmu turizma provozati, sa VR naočarima, trasom kojom će se gondola kretati od centra do vrha Tornika.

Izvor: Tanjug

Petak, 23.02.2018.

17:37

Ljajić u gondoli: Vožnja od centra Zlatibora do vrha Tornika
Foto: Tanjug/Tanja Valiæ

Ministar turizma Rasim Ljajić posetio je, na Sajmu turizma u Beogradu, štand Turističke organizacije Zlatibor i JP Gold gondola, kao i ''kutak virtuelne stvarnosti'', gde se svi posetioci mogu provozati zlatiborskom gondolom.

Posetioci se u jednoj od 55 kabina Gold gondole mogu u realnom vremenu provozati, sa VR naočarima, trasom kojom će se gondola kretati od centra Zlatiobra do vrha Tornika, saopštila je opština Čajetina.

Ministar je u razgovoru sa predstavnicima opštine Čajetina i Turističke organizacije imao priliku da se upozna sa izuzetnim rezultatima koje Zlatibor ostvaruje kada je su u pitanju ponuda te poznate turističke destinacije i broj turista.

To je bila idealna prilika da se ministru Ljajiću predstave projekti kojima Zlatibor nastoji da privuče goste i koji će učiniti da najposećenija planina Srbije bude u samom turističkom vrhu ovog dela Evrope.

Direktorka JP Gold gondole Bojana Božanić najavila je da će zlatiborska Gold gondola biti izgrađena ove godine. Rekla je da je cilj da se u narednih 10 godina dostigne više od milion turista i 10 miliona noćenja.

Gondola na Zlatiboru će biti najduža panoramska gondola na svetu, navedeno je u saopštenju.

Na štandu Turističke organizacije Zlatibora posetioci mogu da se zabave i fotografisanjem u kutku koji je pripremljen posebno za tu priliku i svi koji se fotografišu mogu da učestvuju u nagradnom konkursu.

Fotografije sa Sajma turizma potrebno je postaviti na profil na Ffejsbuku Gold gondola www.facebook.com/GoldGondola/ i Turističke organizacije Zlatibor www. facebook.com /TOZlatibor/ , a vlasnici FB profila čije slike dobiju najviše lajkova osvojiće vredne nagrade poput vikenda na Zlatiboru, seta spa-usluga, ručka u etno-restoranu na Zlatiboru, pakete domaćih mlečnih proizvoda i druge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: