Automobili

Utorak, 26.09.2023.

16:48

BMW odustaje od običnih M verzija, uvode novi standard

Najnoviji BMW M nude se samo u specijalnim izdanjima.

Izvor: index.hr

BMW odustaje od običnih M verzija, uvode novi standard
Foto: BMW Promo

Pri predstavljanju modela X5 i X6 u M verziji, BMW je odlučio da pokaže isključivo Competition varijante. To nije slučajnost, jer upravo one sada dobijaju status glavnih predstavnika M linije.

U BMW-u su svesni da su predstavljanjem linija kao, na primer, M440i, učinili upravo M modele suvišnima. Priznao je to i šef M odeljenja Frank van Mil.

"Nakon što je BMW M predstavio Competition liniju, upravo je ona postala standard M ponude", otkrio je Van Mil za Car Throttle.

Kad se sve ukupno sagleda, ispada da će BMW M3 Competition biti standarna ponuda M modela, a specijalne će biti CS, CSL i možda još neke. Kao posledica svega, čini se, ulazak u svet BMW M modela će sada biti još skuplji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: