Ruska bajka stigla u Srbiju – da li ste sreli Sneguročku?

Lepotica stvorena od snega, u najlepšoj haljini boje zimskog neba, duge plave kose ukrašene sa milion ukrasa, donosi sreću svakome koga sretne – da li znate ko je ona?

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 29.12.2021.

14:45

Ruska bajka stigla u Srbiju – da li ste sreli Sneguročku?
Foto: NIS promo

Ona je, prema staroj ruskoj legendi, Sneguročka, Deda Mrazova unuka koja je pre nekoliko dana pravo iz daleke Rusije stigla u posetu Srbiji. I to ne sama, stigla je sa svojim sestrama Sneguročkama.

Da li ste ih možda već sreli? Građani koji žive u blizini GAZPROM benzinskih stanica kod Velike Plane, Krnješevca i u Novom Sadu, kažu da su ih pre nekoliko dana baš tamo viđali kako dele poklone posetiocima.

Juče su Sneguročke posetile čuvenu "Dejtonku" na Novom Beogradu, a danas su i na GAZPROM benzinskoj stanici "Stari Banovci".

Mi smo saznali da će do kraja godine neke od njih doći i na novu GAZPROM benzinsku stanicu "Zmaj 1" gde će, sve koji posete ovaj najnoviji objekat NIS-a počastiti čokoladicama, za slatke praznične trenutke.

Takođe, Sneguročke će posetiocima ovih benzinskih stanica vrlo rado objasniti kako da u tri laka koraka postanu članovi onlajn programa lojalnosti "Sa nama na putu" i na taj način uštede prilikom svake kupovine goriva na NIS-ovim benzinskim stanicama, i to i do 5,50 dinara po litru.

Oživite svoju novogodišnju bajku dolaskom na GAZPROM benzinsku stanicu i čaroliju pretvorite u stvarnost, zajedno sa Sneguročkom!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: