Galerija: Volkswagen T-Roc Cabriolet

VW je polovinom avgusta predstavio kabriolet verziju SUV modela T-Roc. Pogledajte galeriju fotografija ovog atraktivnog automobila.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 22.08.2019.

15:00

Galerija: Volkswagen T-Roc Cabriolet
Foto: Volkswagen promo

T-Roc Cabriolet je baziran na standardnom modelu T-Roc, ali su izvršene značajne dizajnerske i konstruktivne modifikacije. Tako je međuosovinsko rastojanje povećano za 37 mm, a ukupna dužina vozila za 34 mm. Karakteristično za kabriolete, automobil umesto 4 ima samo 2 vrata, a karoserija je dodatno ojačana kako bi se nadomestio nedostatak čvrstog krova.

Danak uživanju u vožnji sa vetrom u kosi platio je prtljažni prostor koji je u odnosu na standardni T-Roc smanjen za 161 litra i kod kabrioleta iznosi 284 l.
Foto: Volkswagen promo
Kupcima će u početku biti na raspolaganju dve motorske opcije. Bazični benzinac je 3-cilindarski 1.0 TSI sa 115 ks (85 kW), a tu je i 1.5 TSI sa 4 cilindra i 150 ks (110 kW). Snažniji model ekskluzivno dolazi sa 7-stepenim automatikom sa duplim kvačilom, dok je trocilindraš uparen sa 6-brzinskim manuelnim menjačem.

Više fotografija modela T-Roc Cabrio možete pogledati u našoj Galeriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: