Automobili

Nedelja, 25.12.2022.

16:03

Opoziv za McLaren Arturu

Novoimenovani izvršni direktor McLarena Majkl Lajters je prekinuo isporuke Arture po dolasku na dužnost pre nekoliko meseci kako bi rešio probleme sa kvalitetom.

Izvor: B92

Opoziv za McLaren Arturu
Photo: McLaren

Međutim, duhovi prošlosti i dalje negativno utiču na brend pošto je Nacionalna administracija za bezbednost saobraćaja na autoputu već objavila opoziv za hibridni superautomobil.

Kako prenosi Motor1, ne manje od 164 vozila može da ima ovaj problem i moraće da poseti dilera da bi se rešio tehnički problem. Problem potiče od matica koje se koriste za cev za gorivo pod visokim pritiskom. Vremenom se mogu olabaviti, što može dovesti do curenja goriva. U najgorem slučaju izbio bi požar.

Od 164 automobila pogođena opozivom, portparol McLarena Rodžer Ormišer rekao je za Automotive News da je manje od 50 u stvari isporučeno kupcima.

Većina pogođenih vozila su vozila za medije ili trenutno služe kao demo vozila kod zastupnika u Sjedinjenim Državama. Da bi se rešio problem, cevi za gorivo visokog pritiska će morati da se zamene. Popravka će naravno biti urađena besplatno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: