Top Gear kompletirao tim za novu sezonu!

Umesto trojice, emisija će ubuduće imati čak sedam voditelja, uključujući misterioznog Stiga, ali i pojačanja kao što su Kris Haris i nekadašnji vlasnik F1 tima, Edi Džordan.

Automobili

Izvor: B92

Četvrtak, 11.02.2016.

10:07

Top Gear kompletirao tim za novu sezonu!
S leva na desno: Rori Rid, Sabine Šmic, Met Leblank, Kris Evans, Kris Haris, Edi Džordan i naravno Stig

BBC je najzad otkrio sva imena voditeljskog tima za 2016. koji će zameniti Klarksona, Hamonda i Meja.

Uz jedno poznato lice iz prethodnih sezona, tajanstvenog test vozača po imenu Stig, ekipu će pored već najavljenih Krisa Evansa i Meta Leblanka sačinjavati popularni automobilski novinar i vozač trka, Kris Haris, Nemica Sabine Šmic, koja takođe važi za iskusnog vozača na trkačkoj stazi, Edi Džordan, nekadašnji vlasnik istoimenog tima Formule 1 i novinar Rori Rid, kojeg je BBC izabrao na javnoj audiciji za voditelja.

Za Šmicovu se od ranije znalo da će biti deo novog Top Gear tima, o Krisu Harisu se spekulisalo u britanskim medijima, dok je izbor Edija Džordana iznenađenje.
Široj javnosti nepoznati Rori Rid dobio je šansu zahvaljujući audiciji za voditelja i, prema njegovim rečima, i sam je bio iznenađen da je baš on izabran.

Pogledajte čime je Rori osvojio žiri: Poslednjih meseci govorilo se da će jedan od voditelja biti legendarni vozač Formule 1, Dejvid Kultard, ali se ispostavilo da je to bila samo glasina.

Šta mislite o novim voditeljima? Smatrate li da oni mogu da ugroze popularnost prethodne Top Gear ekipe?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: