Sigurniji put do kuće sa fantastičnim vozačima

Uskoro počinje jedna od najposećenijih letnjih zabava na otvorenom, Beer fest, koja već uveliko poziva ljude da se pripreme za najbolji i najveseliji provod. Od mnogobrojnih muzičkih izvođača do velikog izbora piva, ljubitelji festivala na otvorenom zaista će imati prilike da uživaju svim čulima. Upravo je to i trenutak kada je neophodno razmišljati o bezbednom povratku kući.

Automobili

Izvor: B92

Utorak, 13.08.2019.

11:00

Sigurniji put do kuće sa fantastičnim vozačima
Foto: Promo

Svake godine putem kampanje "Kada pijem ne vozim" Apatinska pivara podseća posetioce letnjih manifestacija da u slučaju konzumacije alkohola kao opciju uvek imaju šetnju do kuće, autobus, prijatelja koji će ih odvesti ili taksi. Ove godine fantastična četvorka - četiri fantastične mogućnosti za povratak kući - pozivaju posetioce da razmisle na vreme pre nego sednu za volan.

A ko je zapravo fantastična četvorka? Taximan, možda prva osoba na koju posmislite kada je u pitanju vraćanje iz provoda pod uslovom da vam je ostalo nešto novca. Do njega je lako doći jer je uvek u blizini velikih dešavanja i dobro naslućuje da će biti interesenata za bezbednu vožnju do kuće. On zna najkraći put do vaše kuće.
Foto: Promo
Mister Safety, koji će vas vašim prevoznim sredstvom vratiti kući najbrže i najbezbednije. Čovek koga profesionalno zovemo Safety Driver, ustvari je profesionalni vozač koji će imati ulogu ličnog vozača, prevoznika baš te večeri kada budete rešili da se malo opustite.
Foto: Promo
Tu je svakako i Gospodar Buseva, majstor za vožnju iz provoda. Predstavnik gradskog prevoza koji vozi po specijalnom redu noćne vožnje i poznaje najbolje svoje putnike. Za njega znate kada će biti na lokaciji pa ćete morati da požurite iz provoda ili da ga sačekate ukoliko vam je promakao ali svejedno, vredeće, jer ćete stići do kuće sigurnije.
Foto: Promo
I na kraju najverniji Super ortak ili ortakinja. Njih možete pozvati u bilo koje doba dana i noći i koji će naravno doći po vas jer im je stalo da se sigurno i bezbedno vratite kući. Sa njim ćete uspust svratiti i na najbolju picu ili burek u gradu i prepričati čitav doživljaj na festivalu, a sigurno i dobro ismejati jer ste ga ipak probudili u po noći i nije baš stigao da se naročito sredi.
Foto: Promo
U svakom slučaju postoje oni na koje možete uvek da računate kada ste u provodu, na festivalu ili bilo kom drugom dešavanju. Potrebno je samo da se odlučite na koga ćete se, za tu priliku, osloniti. Uživajte ali odgovorno! Uvek!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: