PR

Šta u slučaju sudara?

Neke stvari nećete naučiti na obuci u auto-školi, a važno je da ih znate. Nije dovoljno što će vam neki poznanik reći "kako je on prošao" i posavetovati vas! Jer ako dođe do sudara u saobraćaju, trebate poštovati zakon i etiku, ali i ostati pribran! Kako izbeći da zbog neznanja ili nepoznavanja procedure dodatno ne pogoršate situaciju i ne uspete da naplatite štetu?

PR subota 20.01. 15:00

Šta sve treba da znate o današnjim auto-delovima?

Ispod haube se krije simfonija precizno izrađenih komponenti koje pokreću, usmeravaju i napajaju svako vozilo. Za svakog vozača, od strastvenog ljubitelja automobila do svakodnevnog ''putnika'', razumevanje suptilnosti ovih komponenti mnogo je značajno jer se vremenom mnoge komponente istroše i pokvare.

PR sreda 15.11. 12:15

Pravila vožnje u kružnom toku

Kružni tokovi su projektovani da raskrsnice budu bezbedne i efikasne. Ali za mnoge vozače, bicikliste i pešake, oni ostaju misterija. Bez obzira na to kada ste polagali teorijske testove, pravila vožnje u kružnom toku uvek treba da znate i da ih primenjujete radi bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Posebno je značajno i praktično iskustvo jer tada snalažljivost, znanje i pažljivost naročito dolaze do izražaja!

PR sreda 8.11. 08:00