Zbog smetova problemi i na autoputu Novi Sad - Subotica

Zbog snažnog jugoistočnog vetra sa orkanskim naletima i snežnih nanosa saobraćaj na autoputu Novi Sad - Subotica odvija se otežano, javlja dopisnik Tanjuga sa lica mesta.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 31.01.2014.

12:36

Default images

Na naplatnoj rampi kod Zmajeva i iz smera Novog Sada i Subotice, stoje kolone teretnih vozila kojima je zabranjeno kretanje.

Zbog snažnog vetra i snežnih nanosa na kolovozima državnih puteva prvog i drugog reda, na teritoriji Srednjebanatskog i Južnobanatskog okruga obustavljen je saobraćaj za teretna motorna vozila.

Na autoputu kod Žednika u koloni vozila putnici koji su se obratili redakciji Blica kažu da više od sat vremena od Subotice ka Novom Sadu nije bilo pomeranja.

"Ne znamo šta se dešava. Niko nas na izlasku iz Subotice nije upozorio da je saobraćaj u zastoju. Iz smera Novog Sada automobili i druga vozila prolaze, a mi smo već dugo na jednom mestu. Mislili smo da je ispred nas došlo do udesa. Vetar je strahovito jak", kaže Olivera Đ.

Zastoj je i kod 65. kilometra magistralnog puta Bačka Topola – Mali Iđoš, na putu od Bačke Topole ka Bajši, između Tornjoša i Gunaroša, na ulazu u Tomislavce iz pravca Karađorđeva i ulazu u naselje Karađorđevo.

Policija je saopštila da apeluje na vozače da bez preke potrebe ne kreću na put, a ukoliko moraju da koriste zimsku opremu i lance.

Izvor: Tanjug, Blic

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

11 h

Podeli: